Gezichtsbehandelingen

Je kunt kiezen uit diverse gezichtsbehandelingen: kort, compleet, uitgebreid en luxe, voor alle huidtypes. Er zijn speciale behandelingen voor de overgevoelige huid met couperose en/of acne. Kies zelf!

Korte behandeling € 31,00
Reiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, dag/nachtcrème.

Complete behandeling € 38,00 *
Reiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren, gezichts-en schoudermassage, masker, dag/nachtcrème.
* bij een complete behandeling voor mannen geldt i.p.v. epileren een gezichtspeeling.

Acne behandeling € 48,00
Reiniging, gezichtspeeling, gezichtspakking met Paraffine, verwijderen comedonen, masker, dag/nachtcrème.

Anti-couperose behandeling € 46,00
Een complete behandeling met Antelea*, inclusief een azuleenampul en Antelea peel off mask.
* Antelea wordt gebruikt ter reductie van roodheid als gevolg van stuwing. De actieve werkstoffen uit verwerkte kastanje- en maretakextract zorgen voor een vaattoniserende en stuwingreducerende werking.

Extra ontspannende behandeling € 45,00
Een complete behandeling inclusief een extra nek-en schoudermassage.

Vitavocol behandeling € 48,00
Een ideale oppepper voor de huid! Een complete behandeling met Vitavocol*, inclusief een aloë vera ampul en een gezichtspakking met Vitavocol en Paraffine.
* Vitavocol is een hydraterende emulsie (o/w) met dieptewerking, voor alle huidtypen, die onderhoud in cosmetische zin behoeven. Zie producten voor meer info.

Anti-stress behandeling € 51,00
Kom helemaal tot rust met deze behandeling. Een complete behandeling met een heerlijk ontspannende voetmassage terwijl je onder het masker ligt.

Collageenbehandeling € 52,00
Is geschikt voor de rijpere/vochtarme huid en ideaal als de huid een extra “boost” nodig heeft. Een complete behandeling met Collegenia Strong, Lipolastin gel en een collageen ampul. Afsluitend een Collageen vliesmasker, gedurende 20 minuten onder een warm Thermomask.

Pur Senang behandeling € 56,00
Laat je lekker verwennen met deze uitgebreide behandeling. Een complete behandeling, inclusief een ampul naar huidtype, heerlijke oogmassage met Eyeserum, Collageen Eyelidpads en afsluitend een gezichtspakking met Paraffine.

Terug naar behandelingen