Salon

Over ons

Wij zijn Joyce en Milly Meershoek, zussen die al jaren werkzaam zijn als Stivas gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Tevens zijn wij gespecialiseerd in basic guasha healing en stoelmassage.

In 2000 hebben wij onze krachten gebundeld en zijn we samen verder gegaan onder de naam Pur Senang. Vanuit onze Indische achtergrond zijn wij op de naam Pur Senang gekomen. Pur Senang is een woordspeling op pur sang (echt, puur) en senang (behaaglijk, lekker voelen). Wij oefenen ons vak zo puur mogelijk uit. Dat wil zeggen, dat wij zo min mogelijk gebruik maken van allerlei apparaten. Onze kracht ligt in onze handen! Ons streven is om onze klanten zo lekker mogelijk weer in hun vel te laten voelen. Innerlijk en uiterlijk. Senang dus!

Wij hebben beiden een salon aan huis, waar we alle voorkomende behandelingen uitvoeren in een rustige en ontspannen sfeer.

Producten

In de huidverzorgende behandelingen gebruiken wij natuurlijke producten van Webecos®cosmetica. Het merk Webecos sluit goed aan op de achterliggende filosofie van Pur Senang. De meeste werkstoffen zijn namelijk van zuiver natuurlijke oorsprong. Alle producten zijn dierproefvrij en hypo-allergeen.

Al meer dan 50 jaar is Webecos®cosmetica het toonaangevende merk voor schoonheidssalons, sauna’s, beautyspa’s en opleidingsinstituten. Webecos is uitgegroeid tot een volwaardig en compleet merk met een zeer uitgebreide verzorgingslijn. Al deze producten zijn bij ons verkrijgbaar voor thuisgebruik.
Meer info: zie Behandelingen en Producten.

Iemand verrassen? Pur Senang Cadeaubonnen »